Lokalus SEO

Lokalus SEO padeda padidinti jūsų verslo matomumą vietinėse paieškose ir pritraukti daugiau klientų iš jūsų regiono. Ši paslauga apima „Google My Business“ profilio optimizavimą, vietinių katalogų įrašų kūrimą, vietinių raktažodžių tyrimą, atsiliepimų valdymą ir kitų vietinių SEO strategijų įgyvendinimą. Tikslas yra užtikrinti, kad jūsų verslas būtų lengvai randamas vietinėse paieškose ir pritrauktų daugiau vietinių klientų.

„Google My Business“ profilio optimizavimas

„Google My Business“ profilio optimizavimas apima jūsų verslo informacijos atnaujinimą ir tobulinimą „Google My Business“ platformoje, siekiant pagerinti matomumą vietinėse paieškose. Ši paslauga apima tikslų verslo pavadinimo, adreso, telefono numerio (NAP) įvedimą, verslo aprašymo optimizavimą, darbo valandų, nuotraukų ir specialių pasiūlymų pridėjimą. Tikslas yra užtikrinti, kad jūsų „Google My Business“ profilis būtų pilnas ir aktualus, kad pritrauktų daugiau vietinių klientų.

Vietinių katalogų įrašų kūrimas ir optimizavimas

Vietinių katalogų įrašų kūrimas ir optimizavimas apima jūsų verslo informacijos įrašų kūrimą ir atnaujinimą vietiniuose kataloguose, siekiant padidinti jūsų verslo matomumą vietinėse paieškose. Ši paslauga apima įrašų kūrimą tokiuose kataloguose kaip Yelp, Yellow Pages, TripAdvisor ir kt., bei užtikrinimą, kad visa informacija būtų nuosekli ir tiksli. Tikslas yra padidinti jūsų verslo patikimumą ir matomumą vietiniuose paieškos rezultatuose.

Vietinių raktažodžių tyrimas

Vietinių raktažodžių tyrimas apima vietinių raktažodžių ir frazių tyrimą, kurie padėtų pritraukti daugiau vietinių klientų į jūsų svetainę. Ši paslauga apima konkurentų analizę, vietinių raktažodžių paieškos apimčių analizę ir jų integravimą į svetainės turinį. Tikslas yra sukurti vietinių raktažodžių strategiją, kuri padėtų pagerinti jūsų svetainės matomumą vietinėse paieškose.

Atsiliepimų valdymas

Atsiliepimų valdymas apima jūsų verslo atsiliepimų stebėjimą, atsakymų teikimą ir klientų atsiliepimų skatinimą. Ši paslauga apima teigiamų atsiliepimų skatinimą, neigiamų atsiliepimų valdymą, atsiliepimų rinkimo kampanijų kūrimą ir atsakymų į atsiliepimus pateikimą. Tikslas yra pagerinti jūsų verslo reputaciją ir skatinti teigiamą klientų patirtį, kad jūsų verslas būtų patrauklesnis naujiems klientams.

Vietinių turinio kūrimas

Vietinių turinio kūrimas apima turinio kūrimą, kuris būtų aktualus ir patrauklus vietinei auditorijai. Ši paslauga apima vietinių naujienų, renginių, istorijų ir kitų vietinių temų integravimą į jūsų svetainės turinį. Tikslas yra sukurti vertingą ir aktualų turinį, kuris pritrauktų vietinius lankytojus ir padidintų jūsų svetainės matomumą vietinėse paieškose.

Vietinių nuorodų kūrimas

Vietinių nuorodų kūrimas apima strateginių nuorodų gavimą iš vietinių svetainių ir organizacijų, siekiant padidinti jūsų svetainės autoritetą ir matomumą vietinėse paieškose. Ši paslauga apima bendradarbiavimą su vietiniais tinklaraščiais, žiniasklaidos priemonėmis, verslo asociacijomis ir kitomis organizacijomis. Tikslas yra sukurti stiprų vietinių nuorodų profilį, kuris padėtų pagerinti jūsų svetainės SEO rezultatus.

N.A.P. (Name, Address, Phone) nuoseklumo užtikrinimas

N.A.P. (Name, Address, Phone) nuoseklumo užtikrinimas apima jūsų verslo pavadinimo, adreso ir telefono numerio nuoseklumo užtikrinimą visose vietinėse platformose ir kataloguose. Ši paslauga apima N.A.P. informacijos tikrinimą ir taisymą, siekiant užtikrinti, kad visur būtų pateikta ta pati informacija. Tikslas yra padidinti jūsų verslo patikimumą ir padėti paieškos sistemoms lengviau rasti ir suprasti jūsų verslo informaciją.

Lokalios SEO analizė ir ataskaitos

Lokalios SEO analizė ir ataskaitos apima vietinių SEO veiklos stebėjimą ir rezultatų analizę. Ši paslauga apima vietinių raktažodžių pozicijų stebėjimą, svetainės lankomumo analizę, konversijų sekimą ir ataskaitų teikimą. Tikslas yra nuolat stebėti ir tobulinti vietinių SEO strategiją, siekiant pasiekti geresnių rezultatų ir pritraukti daugiau vietinių klientų.

Kitos lokalios SEO paslaugos

Kitos lokalios SEO paslaugos apima įvairias papildomas veiklas, kurios padeda pagerinti jūsų verslo matomumą vietinėse paieškose. Tai gali būti vietinių reklamos kampanijų kūrimas, vietinės rinkos tyrimai, socialinių tinklų optimizavimas vietinėms paieškoms ir kt. Tikslas yra sukurti visapusišką lokalios SEO strategiją, kuri padėtų jūsų verslui užimti aukštesnes pozicijas vietinėse paieškose ir pritraukti daugiau vietinių klientų.

Domina kitos reklamos internete paslaugos?

Kreipkitės į mus nurodytais kontaktais bei susipažinkite su mūsų teikiamomis reklamos internete ir kitomis skaitmeninės rinkodaros paslaugomis: