Išorinis SEO

Išorinis SEO apima svetainės išorinių veiksnių optimizavimą, siekiant pagerinti jos autoritetą, patikimumą ir matomumą paieškos sistemose. Ši paslauga apima aukštos kokybės atgalinių nuorodų kūrimą, socialinių signalų stiprinimą, prekinio ženklo paminėjimų valdymą ir bendradarbiavimo strategijas. Tikslas yra sukurti stiprų išorinių nuorodų profilį ir didinti svetainės autoritetą, kad ji užimtų aukštesnes pozicijas paieškos rezultatuose.

Atgalinių nuorodų kūrimas

Atgalinių nuorodų kūrimas apima strateginių nuorodų gavimą iš aukštos kokybės ir autoritetingų svetainių, siekiant pagerinti jūsų svetainės SEO rezultatus. Ši paslauga apima nuorodų kūrimo kampanijas, svečių tinklaraščių rašymą, bendradarbiavimą su kitomis svetainėmis ir PR veiklas. Tikslas yra sukurti stiprų ir natūralų nuorodų profilį, kuris padidintų svetainės autoritetą ir reitingus paieškos sistemose.

Socialinių signalų stiprinimas

Socialinių signalų stiprinimas apima socialinės medijos platformų naudojimą, siekiant padidinti svetainės matomumą ir įtraukti daugiau lankytojų. Ši paslauga apima socialinių tinklų paskyrų kūrimą ir valdymą, turinio dalijimąsi, vartotojų įsitraukimo skatinimą ir socialinės medijos reklamines kampanijas. Tikslas yra padidinti prekės ženklo žinomumą ir sukurti teigiamus socialinius signalus, kurie gali turėti įtakos svetainės SEO rezultatams.

Prekinio ženklo paminėjimų valdymas

Prekinio ženklo paminėjimų valdymas apima stebėjimą ir valdymą, kaip jūsų prekės ženklas minimas internete. Ši paslauga apima prekinio ženklo paminėjimų stebėjimą, neigiamų atsiliepimų valdymą, reputacijos gerinimo strategijas ir paminėjimų konvertavimą į atgalines nuorodas. Tikslas yra užtikrinti, kad jūsų prekės ženklas būtų teigiamai atpažįstamas ir tai prisidėtų prie svetainės autoriteto didinimo.

Bendradarbiavimo strategijos

Bendradarbiavimo strategijos apima partnerystės su kitomis įmonėmis ir svetainėmis, siekiant padidinti jūsų svetainės matomumą ir autoritetą. Ši paslauga apima bendradarbiavimą su tinklaraštininkais, influenceriais, žiniasklaidos priemonėmis ir kitais autoritetingais šaltiniais. Tikslas yra sukurti abipusiškai naudingas partnerystes, kurios padėtų padidinti jūsų svetainės srautą ir pagerinti SEO rezultatus.

Nuorodų profilaktika ir disavow įrankių naudojimas

Nuorodų profilaktika ir disavow įrankių naudojimas apima žemos kokybės ar žalingų atgalinių nuorodų identifikavimą ir pašalinimą. Ši paslauga apima nuorodų profilaktiką, disavow failų kūrimą ir pateikimą „Google Search Console“. Tikslas yra apsaugoti svetainės autoritetą ir užtikrinti, kad tik aukštos kokybės nuorodos turėtų įtakos jūsų SEO rezultatams.

Viešųjų ryšių (PR) kampanijos

Viešųjų ryšių (PR) kampanijos apima straipsnių ir naujienų kūrimą bei platinimą, siekiant padidinti prekės ženklo žinomumą ir gauti aukštos kokybės nuorodas. Ši paslauga apima pranešimų spaudai rašymą, jų platinimą žiniasklaidos kanalams ir bendradarbiavimą su žurnalistais. Tikslas yra sukurti teigiamą viešumą ir gauti vertingų atgalinių nuorodų, kurios padidintų svetainės autoritetą.

Turinio rinkodara

Turinio rinkodara apima vertingo ir įtraukiančio turinio kūrimą ir platinimą, siekiant pritraukti ir įtraukti tikslinę auditoriją. Ši paslauga apima tinklaraščio įrašų, e-knygų, infografikų, vaizdo įrašų ir kitų turinio formų kūrimą bei platinimą įvairiuose kanaluose. Tikslas yra sukurti turinį, kuris būtų dalijamasi ir cituojamas kitose svetainėse, taip gaunant aukštos kokybės atgalines nuorodas.

Forumų ir bendruomenių dalyvavimas

Forumų ir bendruomenių dalyvavimas apima aktyvų dalyvavimą įvairiuose interneto forumuose ir bendruomenėse, siekiant padidinti prekės ženklo žinomumą ir gauti vertingų nuorodų. Ši paslauga apima kokybiškų atsakymų ir įrašų kūrimą, dalijimąsi žiniomis ir patarimais bei nuorodų į jūsų svetainę integravimą. Tikslas yra sukurti autoritetingą prekės ženklo įvaizdį ir gauti vertingų nuorodų iš aktyvių interneto bendruomenių.

Kitos išorinio SEO paslaugos

Kitos išorinio SEO paslaugos apima įvairias papildomas veiklas, kurios padeda pagerinti svetainės autoritetą ir SEO rezultatus. Tai gali būti nuorodų profilio stebėjimas, konkuruojančių svetainių analizė, turinio sindikacija ir kt. Tikslas yra sukurti visapusišką išorinio SEO strategiją, kuri padėtų jūsų svetainei užimti aukštesnes pozicijas paieškos rezultatuose ir pritraukti daugiau organinio srauto.

Domina kitos reklamos internete paslaugos?

Kreipkitės į mus nurodytais kontaktais bei susipažinkite su mūsų teikiamomis reklamos internete ir kitomis skaitmeninės rinkodaros paslaugomis: